×
Minden jog fenntartva a Vál-Völgyi Zsúr részére!

Kiállítók

Sápi Tímea
Csömör
gyümölcsborok,saját szörpből alkoholos gyümölcskoktélok

Magyarország első kézműves gyümölcsbor manufaktúrája, ami rengeteg munka és családi összefogás eredményeként jött létre. Borainkat a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel készítjük. Számunkra ez egy küldetés, melyben a családi örökségünket szeretnénk Önökhöz eljuttatni. Ez a hagyomány már több generáción keresztül csiszolódik. Számos díjat nyertünk már rangos belföldi és külföldi bor versenyeken, megmérettetéseken. Amire a legbüszkébbek vagyunk, az a Prémium Hungaricum elismerés, ami egyben védjegyoltalom is.

Kállai György
Tura
aszalványok, klasszikus édességek

Főbb profiljuk az aszalt gyümölcsök, olajos magvak, hagyományos édességfélék, pl: nosztalgia krumplicukor, medvecukor, "vásárfia" kakasnyalóka stb., és keleti édességfélék. Olyan termékeket forgalmaznak, melyek a bevásárlóközpontokban és a mindennapi vásárlások során nem találhatók meg. Az aszaltgyümölcsök választéka feltűnően széleskörű. Olyan gyümölcsöket is forgalmazunk, amelyekkel a hétköznapokban nem találkozunk pl: görögdinnye, fekete áfonya, aszalt borboja, inkva bogyó és még sokféle gyümölcs. Szeretettel várnak minden kedves vásárlót a Vál-völgyi Zsúron egy kis gyümölcs kóstolóra!

Farkas Tünde
Bicske
hennafestés, gravírozás, könyvszobrászat, festett órák, horgolt álomfogók

Farkas Tünde vagyok, a Vál-Völgyi Zsúron TüTi Kézműves Műhely néven leszek megtalálható. Kézműves családból származom, kicsi korom óta látjuk édesanyánktól, hogy egy kis ügyességgel, fantáziával mennyi mindent létre lehet hozni. A henna festés volt az első szenvedély, ami vállalkozásban is megnyilvánult, majd utána jött a gravírozás, a horgolt álomfogók, és a könyvszobrászat. Nem egyedül készítem ezeket, bár a vállalkozás az enyém, de segítségemre vannak: édesanyám Lídia, húgom Gabriella és lányom Tímea. Egyedül nem tudnék minden igényt kielégíteni, hiszen csak másodállás a vállalkozás. Termékeink változatosak, akár a könyvszobrászat, akár a gravírozás. A spaletta születéstől, évfordulón, alkalmakon keresztül az esküvőn át kiszolgálja az igényeket. A Zsúron kézi gravírozott, kézi festett üveg órákat, könyvszobrokat, horgolt álomfogókat láthatnak, vehetnek, rendelhetnek. A könyvszobrászatnál a minta és a borító is egyénre szabható, tényleg egyedi. A horgolt álomfogók színeiben, horgolásukban, alakjukban mások, kedvükre válogathatnak az érdeklődők. Az órák kézi festésűek, kézi gravírozásúak, mintaviláguk változatos.

A henna festés évek óta nagy sikerrel működik, minden korosztály megtalálja azt a mintát, amit magára festethet. Csak természetes, bio anyaggal dolgozunk, amit saját magunkon is szívesen viselünk. Lehet kézen, lábon, vállon, háton, mindenhol jól mutat. Alternatívája a tetoválásnak, hiszen 2-3 hét alatt lekopik, de addig díszít, kicsit elvarázsol.

Várunk mindenkit szeretettel standunknál. Keressék logónkat!
Facebook oldalunk: www.facebook.com/ugyeskez

Zsovinecz Márton
Kecskéd
Üveg gravírozás, ásványok, egyedi varrott, hímzett táskák, tönkölypelyva párnák

Gyerekkorom óta éreztem a bizsergést a kezeimben, hogy valamit alkotnom kell, Sok mindent kipróbáltam, de az igazira, amivel tényleg alkotni tudok és tudok valamit adni a gyereknek is arra kb. 20 éve találtam rá. Munkahelyemre hoztak egy kézi gravírozó gépet, amit, amikor kezembe vettem már tudtam, hogy kell nekem is egy ilyen. Először az irodisták poharait gravíroztam meg utána egyre több felkérést kaptam. Kislányom sokszor elkísért vásárokba és néha beült unaloműzőnek alkotni, Ő mutatta meg nekem azt, hogy ezzel nagyobb értéket tudok adni a gyerekeknek meg az emberek, ha hagyom, hogy saját maguk alkossák meg a kis ajándékaikat. A vásárokra viszek 3-4 gépet viszek mintákat és bögréket gyertya és pohár alátéteket, amiket a segítségünkkel meg tudnak saját maguk gravírozni. Műhelyünk egyik nagyon fontos része az ásványok, amikből csinálunk ásványkerteket asztalra és ékszereket a gyerekek ásvány állatokat is megtalálnak a kínálatban. Gravírozott gyertyatartókat is díszítünk kicsi marokkövekkel. "Hímzett és varrott textil táskák és kiegészítők is színesítik műhelyünk kínálatát, melyek jó része magyar motívumokkal díszített. A termékek minden egyes darabja egyedi, a harmónia jegyében született, Arany Alma munkái."

Papp László (MARDONI'99 Kft.)
Biatorbágy
Nescafé Dolce Gusto kiváló minőségű kávé


Cégünk közel 10 éve a Nescafé Dolce Gusto magyarországi bevezetése óta áll a fogyasztók szolgálatában. Eme kiváló minőségű kávékkal már biztosan sokan találkoztatok. Több fesztiválon való megjelenés után idén a Vál-völgyi Zsúron is várunk benneteket a mardoni café standunkon. Mi a kedvenced? Az Espresso, a Cappuccino, vagy a Karamellás Latte Macchiato netán egy Jeges finomság? Gyere el és ha annyira szereted a kávét, mint mi biztosan megtalálod! Kérd kedvenc kávédat! Széles mosollyal vár a mardoni café csapata! Hamarosan a web shopunkban is (www.mardonicafe.hu) megtaláljátok és házhoz szállítjuk kedvenc kávéitokat!

Pappné Vrábel Etelka
Páty
textil, homokkép

Saját kezűleg készített alkotásaim eladóak, megrendelhetőek. A felhasznált anyagok polár, bébi plüss, pamutvászon, vlies töltőanyag. "Mindaz, ami vagyok, ami lehetek, ami valóban boldoggá fog tenni, csak a belső énünkből indulhat ki."

Így indultam el én is a kézművesség mesés útjain. Mesepárnáimat, termékeimet saját magam készítem, szívvel, gondossággal, örömmel és boldogsággal. Termékeimbe vagy beleszeretsz, és megszerzed magadnak, vagy elmész mellette...de ha beleszerettél, akkor hozzábújsz, simogatod, dédelgeted...ahogy én is a megvalósult álmaimat.

Maráczi György/Eco by Maraczi
Alcsútdoboz
Etyeki sörmanufaktúra, Kattra pincészet borai, saját készítet pálinkák, házi szörpök

2014-ben felkértek minket, hogy a Hungaroringen a Forma 1-re készítsünk egy pultot, ekkor csöppentünk bele a vendéglátásnak ezen műfajába és rögtön bele is szerettünk. Nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat a rendezvények világába, ahol szorgalmunk, elhivatottságunk rögtön meghozta gyümölcsét, akkoriban a legmeghatározóbb rendezvényünk a SZIN-Szegedi Ifjúsági Napok volt.

2015-ben megvettük az első Drink Truck-unkat, amiben eleinte még próbálkoztunk étel árusításával is, azonban részben a nehézkes utcai vendéglátás miatt, úgy döntöttünk, hogy inkább maradunk az italok árusításánál, hiszen ebben vagyunk a legjobbak. Az évek és a tapasztalatok során kialakult bennünk egy kép, hogy mivel tudnánk még inkább betörni a már telített piacra.

Fontosnak tartottuk, hogy egy olyan pultot hozzunk létre, ami egyszerűségében vonzó, mégis látványos, így született meg a KÖR ötlete. Az alapötletből sok-sok gondolkodást követően kialakult egy igen látványos, egy személyes, könnyen mozgatható, szódásüveg, söröskorsó és borosüveg alakú pult, amely kinézetével egyből az emberek eszébe juttatja a szörpöt, limonádét, sört és a fröccsöt. Így ez a pult ötvözi a manapság trendi fröccsdivatot és a retro életérzést egy technikailag kifinomult, szépen megtervezett és profi módon legyártott egységben, ami terveink szerint Magyarország fesztiváljainak és rendezvényeinek meghódítása után a nemzetközi fesztiválpiacon is megállja a helyét. Italaink különlegessége, hogy saját készítésű szirupokkal ízesítjük őket, így fröccseink és limonádéink garantáltan hazai kézműves termékek felhasználásával készülnek, ahogy alkoholos italaink is mind a Váli-völgy kiváló termelőitől kerülnek pultjainkba. Borainkról az 1994 óta működő Etyeki Kattra Pincészet gondoskodik, míg söreinket az Etyeki Sörmanufaktúra garantálja. 2018-ban ezen kívül saját termésű gyümölcsökből főzetett pálinkát is árusítani fogunk, hogy ne csak külsőnkkel nyűgözzük le vendégeinket, hanem italaink pompás ízvilágával is elvarázsoljuk közönségünket.

A jövőben saját márkás repohárral és a pult teljes kidolgozásával emelnénk a márka megjelenését, és csökkentenénk a környezet terhelését. Célunk tehát a különleges élmény biztosítása vendégeink számára a lehető legkörnyezetbarátabb módon.

Hati-Pisch Csilla/Táska Pont
Oroszlány
bőráru, hagyományörző ing, blúz

Hati-Pisch Csilla vagyok, Férjemmel Oroszlányban tevékenykedünk, alkotunk. Termékeink között eredeti bőrből készült övek, karkötők, irattartók, pénztárcák, táskák szerepelnek. Ezek kívül magyaros ingek es blúzok is megtalálhatóm lesznek standunkon. Táska Pont oldalunkon elérhetőek vagyunk.

Sipos Ágnes
Budapest
kerámia
Szarka Pál
Mór
fajáték
Székely Gyöngyvér
Budapest
nemez játékok, kiegészítők, ékszerek, táskák
Szabó Ferenc
Bicske
könyv (gyermek)
Jármy Manufaktúra
Tabajd
natúr kozmetikum,kézműves szappan
Horváth Gyuláné, Zsuzsa
Nadap
gyöngyékszer
Magasházi Julianna
Sukoró
Tiffany (ólomüveg) lámpák, díszdobozok, üvegékszerek
Weboldal
Borostyán Bőrdíszmű
Bicske
bőrdíszmű áru
Máhr Ferencné
Csákberény
népi jellegű és modern dísz és használati tárgyak
Kissné Berta Orsolya
Gárdony
kerámia dísztárgyak, kerti díszek
Szarka Ildikó
Szlovákia
öko-textilből készült tárgyak
Weboldal
Kertész Zsoltné
Esztergom
papírból, quilling technikával készült dísztárgyak
Vranekné Juhász Hedvig
Vál
fazekas kerámiák
Sigmond Gáborné
Csákvár
papírfonás, haszn.tárgyak papírból, kázzel szőtt, horgolt szőnyegek, táskák, szőttesek
Szabó Ágnes
Újbarok
süthető gyurma, textil ajándéktárgyak
Hajdu Katalin/Dunaip
Nagykáta
kerámia tárgyak, dinpi védjegyes termék
Weboldal
Pintér Erika
Gánt-Bányatelep
dekupázs technikával díszített fa és üvegtermékek
Pataki László
Székesfehérvár
fa- és logikai játékok
Bognár Józsefné
Velence
horgolt termékek
Dr. Szilágyi-Moncz Marianna
Páty
zsínor és kötél ékszer
Csuba- Szilaj Eszter (Veda System Kft.)
Herceghalom
kézműves ékszerek
Zagyvainé Káldy Bernadett
Vál
kislány szoknyák, neszeszerek, kulcstartók, kötények, textilből készült ajándéktárgyak
Bencze Diána Eszter
Felcsút
kézzel készült ékszerek, textil varrott lakáskiegészítő
Halmágyi Veronika
Vál
fatermékek
Csuporné Angyal Zsuzsa
Csókakő
fazekas/kerámia termékek
Barcsainé P Györgyi
Vecsés
nemezelt textilek, tűzzománc és kerámia ékszerek
Weboldal
Fekete Anikó Réka
Zsámbék
fából készült faliórák, fali kulcstartók, gyerekjátékok, konyhai eszközök
Schubert János
Felcsút
méz
Kulcsár Balázs
Vértesacsa
háziszörp
Weboldal
Herczku Mihályné
Vál
tehéntejből készült sajtok
Weboldal
Győri Zoltán
Vál
80% gyümölcstartalmú vagy cukor nélküli szörpök, lekvárok
Weboldal
Majoros Gábor (VADEX Mezőföldi Zrt.)
Székesfehérvár
Erdei termékek (szörpök, teák gyümölcs lekvárok, fűszerek)
Weboldal
Konrád Krisztina-Kriszti Kertjéből
Bicske
virág, zöldség,gyümölcs,szörp,aszalt gyümölcs
Vabrik Pincészet
Kajászó
csendes bor, szóda, kávé, ásványvíz
Weboldal
Keresztes György (Fruitmarketing Kft.)
Dunaújváros
100% gyümölcslevek, szörpök lekvárok
Weboldal
Némethméz-Etyekiméz- Németh Ferenc
Etyek
méz, mézes termékek, jó idő esetén látványkaptár
MAUREN-Sport Kft. (Sovák Tibor)
Budapest
Mangalica, szürkemarha, házisertés, liba, füstölt hús termékek
Raffaelné Pillér Ágnes (Vál völgyi kecskefarm)
Vál
sajt és egyéb tejtermékek
Kattra Imre (Kattra Pincészet Kft.)
Etyek
bor, borpárlat
Weboldal
Szelényi Katalin
Felcsút
Andre kecske és tehénsajtok, túrógombóc, sajtburger
Weboldal
Nagy Ibolya (IT ATUTI)
Gyúró
szörpök, lekvárok, savanyúságok
Kolozsvári Gábor
Gönyü
szörp, fűszer, lekvár, méz, chiliolaj
Szűcs Imre/Re -Ma Bio Kft
Budapest
kézműves reformélelmiszerek, cukormentes édességek
Weboldal
Acsai Imre
Tabajd
szörpök, lekvárok
Laki Ferenc Sándorné
Alcsútdoboz
hagyományörző édességek
☰ MENÜ