×
Minden jog fenntartva a Vál-Völgyi Zsúr részére!

Fellépők

Magna Cum Laude

A Vál-völgyi Zsúron első alkalommal lép fel a Magna Cum Laude. A zenekar 1999 nyarán alakult gyulai zeneszerető barátokból. Azon kevés hazai formációk egyike, akik mind a szakma elismerését, mind a közönség feltétlen szeretetét kivívták maguknak. Jó néhány Fonogram-díjjal és számtalan nagysikerű koncerttel a hátuk mögött Mező Misi és csapata még mindig a hazai popszínpadok egyik közkedvelt zenekara. Ismertebb dalaik (teljesség igénye nélkül): Színezd újra, Pálinka Dal, Vidéki sanzon…

Fenyő Miklós

Fenyő Miklós 1947-ben született, 1956 után néhány évig Amerikában élt. Gyerekkorától fogva zenélt, első zenekara a Syconor volt, 1967-ben alapította meg a Hungáriát. A hetvenes években számos európai országban koncerteztek, népszerűségük töretlenül nőtt a nyolcvanas évek közepéig. Fenyő a Hungária feloszlása után szólókarrierbe kezdett. Még nem járt nálunk a Zsúron, de nagyon várjuk!

Nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint a Hotel Menthol, Limbó Hintó, Rock and Roll Party, Csavard fel a szőnyeget, Duci Juci, Napfény a jégen vagy a Made in Hungaria.

Emelet

Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor, annak érdekében, hogy régi zenekaruk dalai ne vesszenek el, – 2017 második felében ΞMΞLΞT elnevezéssel, létrehozták új koncertzenekarukat. Hastó Zsolt és Kelemen Tamás társaságában lépnek színpadra és koncertjeiken, áthangszerelve a mai kornak megfelelő hangzásban hallhatók a nyolcvanas évek slágerei.

Sokak szerint, a 2019-es év repertoárja az eddigi legjobb, nem csak a slágereket tekintve, de zeneileg is.

Kozmix

A Kozmix 1995-ben alakult. Ők az egyetlen olyan '90-es évekbeli zenekar, akiknek mind a mai napig több száz fellépésük van évente. 8 önálló nagylemezük jelent meg, melyet közel 200 ezer példányban vásárolták meg. Zenéjük a kezdeti hardcore és happy rave világából indult, majd észrevétlenül változott át a pop és a dance műfajába.

Legismertebb számaik: Holnapután, Kozmix a házban, Kis világ, Angyal…
Az együttes a tavalyi After buli fellépőjeként már ismeri a rendezvényt.

Lou Bega

David Lubega (művész nevén: Lou Bega) mambozenész 1975-ben Münchenben született ugandai származású apa és szicíliai anya frigyéből. A német zenésznek 1999 óta összesen 5 albuma jelent meg, a legismertebb dalát Grammy-díjra is jelölték.

Mambo No. 5. felejthetetlen slágerének előadója azért látogat Magyarországra, hogy elkápráztassa közönségét egyedülálló és utánozhatatlan stílusával és színpadi jelenlétével.

Cory (Happy Gang)

Szintén első VVZS bulija lesz idén a Happy Gangnek. Az együttes karrierje 1993-ban kezdődött. 1996-ban a "Kérek egy kulcsot a szívedhez" című daluk az ország legtöbbet játszott hazai felvétele volt. Nyertek Bravo OTTO díjat, slágerlista-vezető dalaik ma is közkedveltek.

Legismertebb slágereik a Sokáig voltam távol, a Fiatal szerelem és a Kérek egy kulcsot a szívedhez.

EDDA Művek

Az Edda Művek Magyarország egyik leghíresebb rockegyüttese. Az együttes magja 1973-ban alakult Griff néven, majd 1974-től Edda néven folytatták. 1980-tól lett Edda Művek a nevük, és ezt tekintjük a zenekar születési évének „országosan”.

A zenekar 230 dalt és 30 albumot adott már ki, mely albumok döntő többsége aranylemez lett, ezzel Magyarország egyik legsikeresebb rockcsapata is egyben.

Biztosan felcsendülnek az ötödik Vál-völgyi Zsúron A kör, A hűtlen, a Kölyköd voltam vagy a Gyere őrült című dalaik.

Révész és Závodi – Piramis Évek

A Piramis együttes a magyar rockzene történetének egyik legnagyobb legendája, soha magyar zenekar ekkora tömeghisztériát nem váltott ki előttük. Első kislemezüket A becsület és a Szállj fel magasra! dalokkal 1976-ban adta ki a Magyar Hanglemezgyártó Vállalat.  Lemezeik több százezres példányszámban keltek el, slágereik a mai napig a magyar rock legnépszerűbb dalai közé tartoznak.  Az együttes bárhol játszott, teltházak várták.

UFO Update

A könnyűzenei együttes 1996-ban alakult. Extravagáns megjelenésüknek és a dalokra készített koreográfiáiknak köszönhetően a 90-es évek egyik legismertebb popegyüttesévé váltak. Az évek alatt a csapat női tagjai többször cserélődtek, majd a frontember, Dr. Love 2014-ben újjászervezte az együttest, UFO Update néven.

Szerelemdoktor, Karibi party, Nyár van című dalaikat mai napig szívesen játsszák retró bulikban és a rádiókban. Második alkalommal vesz részt az együttes a Vál-völgyi Zsúron.

Csonka András

Csonka András magyar énekes, színész és műsorvezető. Egyik legismertebb szerepét a Família Kft. című sorozatban játszotta. 1997-ben valóra vált régi gyerekkori álma, és saját lemeze jelent meg, ami 6 hét alatt platinalemez lett.

2003-ig további 3 lemeze és egy best of válogatásalbuma látott napvilágot, köztük a Ding-Dong, ami aranylemez lett.

Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári 1980 óta aktív résztvevői a magyar könnyűzenei életnek, a fiatalok körében is nagyon népszerűek. 1981-ben házasodtak össze, ekkor készült az első duettfelvételük is, Nem hozol több rózsát címmel. 1986-tól már közösen jelentetik meg albumjaikat.

Az elmúlt években számos díjat és szakmai elismerést vehetettek át. Többek között A Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje, A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje, eMeRTon-díj, Záray Márta - Vámosi János Kulturális, Művészeti és Emlékezeti Alapítvány díja, a Magyar Kultúra Lovagrendje, Artisjus Életműdíj vagy a Lyra-díj tulajdonosai. 

Band Of StreetS

A Band Of StreetS ebben a formában 2011 óta létezik. Kizárólag akusztikusan, csak fúvós és ütős hangszereken, színpad és hangosítás nélkül játszanak. 2013-ban a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíjasai és a Zalakarosi Utcafesztivál szakmai díjasai lettek.

Repertoárjuk nagyrészt feldolgozásokból áll (Michael Jackson, Lady Gaga, sorozat és filmzenék), de a saját számok sora is egyre bővül. A zenéjükből elengedhetetlen a humor, a zenei poénok.

Kis Grófo

Már második alkalommal vesz részt a Zsúron Kozák László, magyarországi roma popénekes, aki Kis Grófo művésznéven lett ismert. Énekes édesapja is Grófoként állt színpadra. Különféle tartalommegosztó csatornák segítségével lett népszerű, főként 2012-es No roxa áj, illetve 2015-ös Bulibáró című dalaival. Dalai műfaját „mulatásinak” nevezi. Kis Grófo 2015 őszén a Super TV2 Édes élet című műsorában is szerepelt.

2019. április 27-én bejelentette, hogy hivatalosan is felvette a Grófo nevet, teljes neve: Grófo-Kozák László lett.

Desperado

1998 nyarán alakult meg a Desperado együttes. 2003-ban az év kedvenc magyar csapata lett a POPCORN könnyűzenei magazin szerint. Még ugyanebben az évben elnyerték az Erdélyi Díjkiosztó Gálán az év legjobb koncertje díjat.

1998 nyarán alakult meg a Desperado együttes. 2003-ban az év kedvenc magyar csapata lett a POPCORN könnyűzenei magazin szerint. Még ugyanebben az évben elnyerték az Erdélyi Díjkiosztó Gálán az év legjobb koncertje díjat.

Matyi és a Hegedűs

2002-ben alakult mulatós dance formáció, mely egyike a legnépszerűbb hazai mulatós előadóknak. Tagjai Mátyás Zoltán (Matyi) és Egervölgyi Krisztián (Hegedűs). 5 aranylemez, 3 platinalemez és egy Fonogram díj ékesíti érdempalettájukat.

Ismertebb számaik a Gyere és táncolj, Necsi-Necsi, Kocsmadal.
Elsőként járnak nálunk, a Vál-völgyi Zsúron.

DJ Dominique

Várkonyi Attila, alias DJ Dominique az ország egyik legkeresettebb lemezlovasa, egykor rádiós műsorvezetőként dolgozott. Évente több száz fellépése van. Számtalan hazai és nemzetközi sztár előtt és után lépett már fel, mint például Dr. Alban, Michael Jackson, Captain Jack vagy Scooter. 36 aranylemez, 5 platinalemez, valamint 2 dupla platinalemez büszke tulajdonosa.

Jelenleg a Liget Club házigazdája. A Vál-völgyi Zsúron ugyan még nem találkozhatott vele a közönség, de a Csúti Vigasságon már ellátogatott hozzánk.

Kefir (V-TECH) és Csordás Tibi (Ex-Fiesta)

A V-Tech zenekart Kecskés Tibor (Kefir) és Varga József (Szamóca) alapította 1998-ban. Magyarország egyik legsikeresebb zenei előadóivá nőtték ki magukat. Ismertebb számaik többek közt a Vétkezz velem!, Éjfél után, Nem szabad sírni.

Csordás Tibor zenei karrierjét a Junkies rockegyüttesben kezdte, majd 1999-ben Knapik Tamással megalakították a latinos stílusú Fiesta zenekart, mely nagy sikerrel működött. Népszerű dalaik a Jött veled a nyár, Angelina, Hola mi Amor.

A számos platinalemezzel és aranylemezzel díjazott előadók, Kefir és Csordás Tibi, akik a közéletben jó barátok, az utóbbi időben egyre többször lépnek fel együtt, így az ötödik Vál-völgyi Zsúr zenei repertoárját is színesítik.

Groovehouse

A Groovehouse már második alkalommal jár nálunk, a Vál-völgyi Zsúron. Nagyon várjuk őket!

Az együttes 1997-ben alakult. 2003 novemberében jelent meg az Elmúlt a nyár című, harmadik nagylemezük, ami alig néhány hónap alatt aranylemez lett, és a csapat megnyerte a legjobb videóklipért járó Bravo Otto és Popcorn díjat is.

Legsikeresebb daluk a Hajnal, mely megjelenéséig minden korábbi rádiós játszási rekordot megdöntött. Nevükhöz fűződnek a következő nagy slágerek is: Hol vagy nagy szerelem, Ha újra látom, Ébredj mellettem, Szívvel-lélekkel, Tűz és víz, Legyen ez egy őrült vágy.

Péntek

Szombat

Vasárnap
☰ MENÜ